Video: het ultieme marketing medium

De laatste jaren is video / film hét ultieme reclame & marketing medium geworden.  Social media (Facebook, Instagram, TikTok, Snapchat, …) en YouTube barst van de professionele video’s die bedrijven of producten in de kijker zetten.  

Sinds 2018 hebben we bij Murceke Media meer en meer ingezet op video als ultiem marketing of promotiemiddel.  Ook kleinere bedrijven, KMO’s of zelfstandigen kunnen nu voordeel halen uit het gebruik van video.

Murceke Media heeft alle mogelijke apparatuur & ervaring ‘in house’ om uw volledige bedrijfsvideo, promotievideo of productvideo te creëren.

Naast professionele fullframe camera’s (Panasonic Lumix) gebruiken we ook action cams (GoPro), drones (DJI), 360° camera’s, stabilizers, alle soorten microfoons, studioverlichting, greenkey, …

Productvideo maken camera montage

Wat kan video betekenen voor uw bedrijf of zaak?

Het is een misverstand dat professionele (bedrijfs-) video’s enkel voor grote bedrijven zijn weggelegd.  Zelfs kleine bedrijven en zelfstandigen kunnen hun verkoop en bekendheid door middel van video een boost geven.  Natuurlijk bieden de laatste generatie smartphones immens veel mogelijkheden op vlak van video, maar het verschil met een professioneel opgenomen en gemonteerde video zal altijd zeer groot zijn.

Naast de kwaliteit van de video is ook de kwaliteit van geluid en montage belangrijk.  Je wil professionaliteit uitstralen voor uw bedrijf.

Wij maken onze video’s in de allerbeste kwaliteit: geschikt voor televisie, internet, YouTube, Vimeo, Social Media, …

Professionele video maken voor bedrijf of product

Welke video's maken wij?

De mogelijkheden van (online) video zijn quasi onbeperkt.  Laat ons gerust je idee weten, we maken je er graag een offerte voor op maat!

We staan je bij met het uitwerken van het script / scenario, we regelen de praktische zaken voor de opname(s) en we zorgen voor een mooie montage op aangepaste muziek.